Филантропија

ДОНАЦИЈЕ

"Будући да се трошкови здравствене неге повећавају, филантропија је кључнија него икад. Она ће правити разлику између добре бриге и одличне неге."

Директор института
Потенцијални донатор треба да се обрати управи ИКВБВ-у Писмом о намерама, у којем наводи разлоге за донацију, прецизира предмет донације и друге елементе уговора.

Донације могу бити из следећих области:

1. Уградни материјал
2. Санитетски материјал
3. Лекови
4. Услуге и радови
5. Медицинска опрема
6. Рачунарска и комуникациона опрема
7. Остала добра (осим новчаних средстава)

Управа ИКВБВ даје сагласност за донацију, након чега се приступа изради уговора о донацији, који се потписује од стране директора ИКВБВ (или другог запосленог, по овлашћењу) и донатора.

Институт за КВБ Војводине се захваљује свим донаторима који су помогли опремање и рад Института.

Прелепо

Пумпа живота! Никад не стаје, понекад убрза или прескочи, заболи или се примири, али не престаје да испуњава своје обавезе. Срце пумпа крв до скоро свих 75 трилиона ћелија у организму. Једино рожњача у оку не добијају доток крви. Сваки дан, срце ствара довољно енергије да се вози камион 32 километра. Током живота, то је еквивалентно путу на месец и назад.

Одговорност

Будите одговорни према себи и преузмите контролу над својим здрављем. Усвојите здрав начин живота, престаните да пушите, здраво се храните, будите физички активни. Свакодневно конзумирање намирница богатих антиоксидансима може да осигура одржавање нормалне циркулације крви и нивоа крвног притиска, као и да спречи оксидацију масних материја у крвотоку, а тиме и формирање тромба.

Достигнућа

Својим резултатима и постигнућима, Институт за КВБВ сврстао се у ред водећих светских институција. Праћење напретка и развоја медицинске мисли, континуирани рад на усавршавању сваког појединца запосленог у овој установи, као и рад на едукацији генерација које долазе, постали су право и обавеза медицинских радника наше куће.

Локација нашег института:

 Пут доктора Голдмана 4,
   21204 Сремска Каменица, Војводина, Србија

 +381 21 48 05 769
    +381 21 66 22 881 

 Call centar:
    021/48 05 880
    021/66 24 122

 ikvbv@ikvbv.ns.ac.rs

IKVBV