Филантропија

ДОНАЦИЈЕ

"Будући да се трошкови здравствене неге повећавају, филантропија је важнија него икад. Она ће правити разлику између добре бриге и одличне неге."

Директор института
philanthropy
Потенцијални донатор треба да се обрати управи ИКВБВ-у Писмом о намерама, у којем наводи разлоге за донацију, прецизира предмет донације и друге елементе уговора.

Донације могу бити из следећих области:

1. Уградни материјал
2. Санитетски материјал
3. Лекови
4. Услуге и радови
5. Медицинска опрема
6. Рачунарска и комуникациона опрема
7. Остала добра (осим новчаних средстава)

Управа ИКВБВ даје сагласност за донацију, након чега се приступа изради уговора о донацији, који се потписује од стране директора ИКВБВ (или другог запосленог, по овлашћењу) и донатора.

Институт за КВБ Војводине се захваљује свим донаторима који су помогли опремање и рад Института.
Datum: Ime i prezime: Naziv kompanije: Iznos donacije:

Прелепо

Пумпа живота! Никад не стаје, понекад убрза или прескочи, заболи или се примири, али не престаје да испуњава своје обавезе. Срце пумпа крв до скоро свих 75 трилиона ћелија у организму. Једино рожњача у оку не добијају доток крви. Сваки дан, срце ствара довољно енергије да се вози камион 32 километра. Током живота, то је еквивалентно путу на месец и назад.

Одговорност

Будите одговорни према себи и преузмите контролу над својим здрављем. Усвојите здрав начин живота, престаните да пушите, здраво се храните, будите физички активни. Свакодневно конзумирање намирница богатих антиоксидансима може да осигура одржавање нормалне циркулације крви и нивоа крвног притиска, као и да спречи оксидацију масних материја у крвотоку, а тиме и формирање тромба.

Достигнућа

Својим резултатима и постигнућима, Институт за КВБВ сврстао се у ред водећих светских институција. Праћење напретка и развоја медицинске мисли, континуирани рад на усавршавању сваког појединца запосленог у овој установи, као и рад на едукацији генерација које долазе, постали су право и обавеза медицинских радника наше куће.

Локација нашег института:

 Пут доктора Голдмана 4,
   21204 Сремска Каменица, Војводина, Србија

Институт за кардиоваскуларне болести Војводине
Секретаријат директора:

 +381 21 48 05 700, 48 05 755
   
ФАКС: +381 21 66 22 881 

 Call centar:
    +381 21 48 05 100

 ikvbv@ikvbv.ns.ac.rs

IKVBV